Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Alapítványunk - Együtt Egészségesen Alapítvány 


EGYÜTT, EGÉSZSÉGESEN ALAPÍTVÁNY

Az Érdi Kincses Óvoda Kutyavári Tagóvodájának alapítványát kérjük, támogassa
adója 1%-val!


Adószám: 18676305-1-13
Célkitűzésünk:
Alapítványunk létrehozásakor, olyan célt kerestünk, ami az óvodai közösség, a gyermekek számára aktuális és fontos a mindennapokban. Az egészségmegőrzés elsődleges fontossággal bír.
 Így alapítványunk céljai közé került a gyermekek egészségmegőrzése és a prevenció.  Az alapítvány támogatásából befolyt összegeket elsősorban arra fordítjuk, hogy olyan eszközöket szerezzünk be és környezetet teremtsünk a gyermekek számára, ami hozzájárul az egészségük megőrzéséhez. Például 2017-ben egy Só-szoba létrehozása történt a támogatói összegből, mely nagymértékben hozzájárul a felső légúti megbetegedések megelőzésében, emellett az egészségre gyakorolt pozitív hatásokkal bír.

 A másik terület, amit fontosnak tartottunk, az a gyermekek fejlesztésének minél magasabb színvonalú megteremtés. Azon óvodai eszközök bővítése, fejlesztése, ami a gyermekek fejlődését segítik elő. Olyan játékok, tornaeszközök beszerzése, melyek egyre modernebbek és az aktuális problémákra nyújtanak megoldási lehetőségeket. Ezeket az eszközöket mindennapi életünkbe vonjuk be, így segítve azt a pedagógiai munkát, mely a fejlesztésekre irányul. Például egyensúlypálya, egyensúlyozó tölcsér, fejlesztő társasjátékok.

 
Köszönjük, ha támogatja munkánkat és az óvodás gyermekeket!