Honlap testreszabása




készítette a honlap.hu

Tállya tagóvoda - Adni és kapni jó

Tállya tagóvoda - Adni és kapni jó

A Tállya óvoda Méhecske csoportja részt vett a Játéksziget játékbolt által meghirdetett pályázaton. A feladat az volt, hogy újrahasznosított anyagokból készítsünk karácsonyfadiszt, amelyen a delfin logó is szerepel, ezért fogtuk magunkat és a gyerekekkel együtt készítettünk egy ünnepi gömb akváriumot.

A zsűri tetszését is elnyerte a díszünk, több száz pályamű közül a miénket választották ki. Nyeremény gyanánt 100 000 Ft értékben választhattunk játékokat a gyerekek számára. A csomag megérkezett, a gyerekek pedig nagy örömmel, izgatottan pakolták ki a hatalmas dobozt.


jatk

Kaptunk sok, szép élethű állatot, többek között: vaddisznót, szamarat, farkast, kígyót, pókot és egy kacsacsőrű emlős is beköltözött a csoportunkba. A fiúk és a lányok is lelkesen játszottak a Sylvanian házzal, autóval és a sün családdal. A kirakót is kiraktuk a kicsik nagy örömére. Jó helyre kerültek ezek a játékok, a méhecskék sokáig fognak velük játszani.

Nem csak kapunk, hanem adunk is! Karácsony közeledtével gondolnunk kell azokra a gyerekekre is, akiknek nem jut annyi ajándék a fa alá, így elindítottuk cipősdoboz akciónkat. A dobozokba szép állapotú játékok, könyvek, ceruzák, édességek kerültek.

Az elmúlt héten sokat beszélgettünk arról, hogy milyen jó adni, örömöt szerezni másnak. Elkészítettük a saját ajándékainkat is. A gyerekek lelkesen csomagolták a dobozokat, gyűjtögették a bele való kincseket.

A szülőkre és a gyerekekre is „átragadt” a lelkesedésünk, sok szépen becsomagolt, ajándékkal megtömött dobozt hoztak be otthonról.

A Róka csoport is több dobozt ajánlott fel, így összesen 25 gyerkőcnek sikerül szebbé tenni a Karácsonyát.

Örömmel és hálával tölt el, hogy egy ilyen odaadó közösség tagja lehetek, ahol mindenki összefog a jó ügy érdekében, mert adni jó!

 

Czimmermanné Ádám Anna

 

Vissza
Címkék:
Érdi Kincses Óvoda Tállya Tagóvodája
Zöld Óvoda
Tállya Tagóvoda zöld hírek